Pris

IFOY Award 2018

Vår vinnare

STILL fortsatte sin vinnande serie vid IFOY Award och mottog en av de eftertraktade intralogistiska troféerna - i kategorin Motviktstruck.

Prisutdelningen ägde rum som en del av öppnandet av världens ledande mässa för intralogistik CeMAT och HANNOVER MESSE. Sju finalister tävlade i Hannover när den hittills välbehållna hemligheten och vinnarna av International Intralogistics and Truck of the Year (IFOY) Award 2018 avslöjades.

I kategorin Motviktstruck, vann vår nya STILL RX 20 elektriska truck, en kompakt och energieffektiv serie med lastkapacitet från 1,4 till 2,0 ton.

Vi har uppgraderat den här bästsäljaren från premiumsegmentet och systematiskt anpassat den till våra krav och försett den med ett stort antal utrustningsalternativ. Karaktäristiskt för den extremt manövrerbara allroundtrucken, förutom dess styrka både inom- och utomhus, är dess höga hanteringskapacitet - även vid branta ramper - liksom en nyskapad arbetsplats med ergonomiska aspekter.


Nyfiken?

Lär känna vår IFOY vinnare

RX 20-16

Den nya eltrucken RX 20 med lastkapacitet på 1,4 till 2,0 ton är en kompakt, kraftfull och samtidigt energieffektiv serie med maximal räckvidd. Det är den första serien i premiumsegmentet som kan använda batterityp A och B. Den goda sikten och den bekväma förarplatsen skapar förutsättningar för ett högklassigt arbete.